REEDS VERHUURD!
65M2 KANTOORRUIMTE

Kantoorruimte te huur aangeboden

Bedrijfsruimte 2D is een ruime & Verzorgde kantoorruimte

ALGEMENE KENMERKEN:
Medio 2013 heeft er een complete renovatie plaatsgevonden aan het pand staande en gelegen aan de Sint Apolloniastraat 2a ged. te Weert. Het onderhavige object heeft in der loop der jaren dienst gedaan als voormalig kinderdagverblijf. In Maart 2013 is de gehele renovatie voltooid en heeft het als functie ‘multifunctioneel kantorencomplex’.

BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen in de wijk Boshoven/Weert welke zowel met eigen vervoer als via het openbaar vervoer (busvervoer) makkelijk te bereiken is.

VLOEROPPERVLAKTE:
Kantoorruimte 2D heeft een oppervlakte van totaal 65 M2. Het kantoren complex meet een totaal metrage van ca. 510 m2 NVO.

OPLEVERINGSNIVEAU/VOORZIENINGEN:
Binnen het bedrijfsverzamelgebouw in Weert is gedacht aan alle benodigde voorzieningen zoals een ruime kantine met nieuwe keuken incl. vaatwasser, koelkast, koffiemachine en spoelbak. Via een gemeenschappelijke entree en centrale hal zijn alle kantoorruimtes bereikbaar. De toiletgroep direct naast de entree is voor gemeenschappelijk gebruik van de huurders. De afwerking van de te huren kantoren is luxe te noemen door de moderne witte systeemplafonds met LED armaturen en een moderne Marmoleum Forbo vloer, de vloeren van alle kantoren zijn voorzien van vloerverwarming, deels radiatoren en airconditioning.

EXTRA VOORZIENINGEN:

  • Glasvezel internet via Telfort
  • Kabel Internet + TV via Ziggo (reserve verbinding)
  • BORG gecertificeerd alarmsysteem (per kantoor gescheiden)
  • BORG gecertificeerd brandalarmsysteem (per kantoor gescheiden)
  • KPN ISDN Installatie met 13 binnenkomende telefoonlijnen

PARKEREN BIJ DE KLAVER:
Rondom het kantoorverzamelgebouw is gedacht aan ruime parkeergelegenheid. Tot het gehuurde behoort 1 parkeerplaats de overige parkeerplaatsen zijn voor bezoekers.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Kantoordoeleinden

HUURPRIJS:
Huurprijs bedraagt excl. btw per maand.
De huurprijzen te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, huurders dienen te voldoen aan de 90% of meer belaste prestatienorm.

SERVICEKOSTEN:
€ 25,00 per m2 per jaar genomen over het gehuurde deel en over de effectief bijkomende meters aan verkeer/secundaire ruimten, als verrekenbaar voorschot.

GEBRUIK AIRCO:
Voor het gebruik en onderhoud van onze gloednieuwe airconditioning  brengen wij €2,00 per M2 (per jaar) in rekening.

HUURPRIJS INDEXERING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN & VERLENGINGSTERMIJN:
In overleg

BETALINGEN:
Huur, omzetbelasting en servicekosten per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maandhuren inclusief btw.

INFORMEER SNEL EN PLAN EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING OP LOCATIE!
Tel: 06 – 20 05 03 01 – E-mail: info@indeklaver.nl

kantoorruimte-2D