Bedrijfsruimte Te Huur in Weert

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in Weert? Kom dan eens kijken in “De Klaver” aan de St. Apolloniastraat 2a te Weert. Wij bieden op dit moment 1 bedrijfsruimte van 65 M2 te huur aan met kantoorbestemming.

De bedrijfsruimte is van alle gemakken voorzien en de service in “De Klaver” is perfect doordat de verhuurder van de bedrijfsruimte zelf ook in het bedrijfspand is gevestigd.

Over de bedrijfsruimtes in “De Klaver”

De klaver is gevestigd in het voormalige kinderdagverblijf en in 2013 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een bedrijfspand met 5 kantoorruimtes.

Ons bedrijfs/kantoorpand heeft een totaaloppervlakte van ± 510 M2. De bereikbaarheid van onze bedrijfsruimtes is zowel met de auto als busvervoer optimaal.

VOORZIENINGEN:

  • Alle bedrijfsruimtes zijn voorzien van airco en sinds kort beschikken we over zonnepanelen,
  • Er is een gezamenlijke kantine met moderne keuken en de afwas wordt door ons voor u geregeld,
  • Warme dranken zoals koffie, thee, cappuccino enz. is verkrijgbaar via onze gezamenlijke  koffiemachine,
  • Alle bedrijfsruimtes hebben de beschikking over 1 ruime parkeerplaats, de overige zijn beschikbaar voor onze bezoekers.

Afwerking bedrijfsruimtes:

Alle vloeren zijn voorzien van een moderne Marmoleum vloer en tevens is het gehele pand voorzien van vloerverwarming. Een moderne witte systeemplafonds met armaturen maken de bedrijfsruimtes helemaal af.

Gevestigd In de bedrijfsruimtes

Op dit moment zijn de onderstaande bedrijven gevestigd in onze bedrijfsruimtes:

Open chatgesprek
Scan de code
Hallo!
Kunnen wij u helpen?