De Klaver Collectief & Flexibel

De Klaver is een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd in de rustige wijk Boshoven (Weert). In het voormalige kinderdagverblijf (sinds 1993) “De Rakkertjes” heeft medio 2013 een complete renovatie plaatsgevonden en alle ruimtes zijn omgebouwd tot een modern kantorencomplex.

Het kantorencomplex bestaat uit een opdeling van 5 bedrijfsruimtes die van alle gebruikersgemakken zijn voorzien. Er is een gezamenlijke kantine & toiletgroep aanwezig. Onze ruimtes zijn zeer geschikt wanneer u met uw bedrijf door wilt groeien.

Sinds 2013 zijn er met regelmaat renovatiewerkzaamheden aan het pand doorgevoerd, zo werd in 2019 het complete dak vernieuwd en in het voorjaar van 2023 zijn er 39 zonnepanelen geplaatst om te werken aan een duurzame toekomst. Tevens zijn alle kantoren voorzien van vloerverwarming en airco's.

Bereikbaarheid:

De Klaver is gevestigd op korte afstand van het centrum van Weert alsmede de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht.

De bushalte is binnen 100 meter loopafstand bereikbaar.

Weert beschikt tevens over een NS-intercitystation gelegen op circa 5 minuten (auto).

Beheerders van de Klaver:

Mogen wij ons even voorstellen, wij zijn Carla & Ron de Laat en als beheerders & eigenaar van de Klaver, zijn wij woonachtig in de woning direct naast de kantoren. Op deze manier kunnen wij onze huurders volledig ontzorgen en zijn er altijd korte lijnen tussen de huurder en de verhuurder.

Een goede relatie met onze huurders vinden wij belangrijk, maar ook de relatie tussen de onderlinge huurders. Aan het einde van de zomer organiseren we dan ook ieder jaar een gezamenlijke barbecue.

Gevestigd In de Klaver

Op dit moment zijn de onderstaande bedrijven gevestigd in de Klaver:

Media:

youtube-video-thumbnail

Historische foto's:

Van een kleuterschool in 1969, naar een kinderdagverblijf in 1993 en van kinderdagverblijf naar kantoorruimtes in 2013.

Open chatgesprek
Scan de code
Hallo!
Kunnen wij u helpen?